14 lucruri interesante despre divorţ1. Sunt 100 divorțuri la fiecare oră in Statele Unite ale Americii.

2. O treime din toate actele de divorț din 2011 din S.U.A. conțineau cuvântul "Facebook".3. Cel mai scump divorț din lume a fost estimat la 2,5 miliare de dolari.

4. Cuplurile care locuiesc impreuna inainte de logodnă au rate de divort mai mari decat cei care asteaptă.

5. Un bărbat în vârstă de 99 de ani a divorțat de soția lui in varstă de 96 de ani după 77 de ani de căsătorie, deoarece a descoperit că a avut o afacere in anul 1940.

6. Divorțul este ilegal în Filipine.7. 75% dintre persoanele care se căsătoresc cu partenerii dintr-o afacere, ajung la divorț.

8. Persoanele care suferă mai mult de 45 de minute de navetă sunt au cu 40% mai multe șanse să divorțeze.9. WhatsApp este citat în aproape jumătate din toate procedurile italiene de divorț.

10. Cuplurile care cheltuiesc mai mulți bani la nunta lor au rate de divorț mai mari, a constatat un studiu.

11. Argumentarea banilor este principalul predictor al divorțului.12. Ronald Reagan a fost singurul președintele al SUA care a divorțat.

13. Aproximativ 1 din 100 căsătorii in India se încheie cu divorț, fiind una dintre cele mai scăzute rate din lume.14. Oamenii care se încruntă în fotografii au de 5 ori mai multe șanse de a obține un divorț decât cei care zâmbesc, a dezvăluit un studiu.

Comentarii