38 de adulți care și-au recreat fotografiile ridicole din copilărie
Cei mai mulți dintre noi au cel puțin una sau două fotografii epice din copilăria noastră, de genul în care stăm cu mândrie în costumele noastre de naștere, făcând ceva ciudat pentru aparatul de fotografiat. Undeva de-a lungul drumului, fotografiile de acest gen devin mai puțin adorabile și mai ... incomode - dar acești oameni dovedesc că este pur și simplu chestia de a intra în caracter.

Cele 38 de persoane de mai jos au perfecționat arta reînnoirii fotografiilor ridicole din copilarie. 


#1. Mancarea spaghetelor este întotdeauna o afacere murdară.#2. Niciodată nu ești prea bătrân ca să mergi fără pantaloni. #3. Este greu de spus ce imagine îl face să pară mai dur. #4. Abilități la orice vârstă.#5. Super-eroi mici, toți crescuți.

 


 #6. Lucrul important este că mama lor încă îi iubește.#7. Reînnoirea familială perfectă. #8. Inca iși mai poartă cămășile așa.#9. Acum e mai puțin confortabil.#10. Greutatea e o problemă acum.

  

# 11. Tata a privit în jos, chiar și după toți acești ani. #12. Aceştia doi nu au îmbătrânit o zi.  #13. Încă navighează. #14. Două zile perfecte la plajă.#15. Bărbile au trecut la un alt nivel.# 16. Intotdeauna e un moment bun sa te plimbi cu fraţii tăi. #17. A nimerit-o.#18. Bine că există două versiuni ale acestor costume.
#19. E aceaşi bicicletă?
 #20. Această familie știe cum să se distreze. #21. Încă mai au fețele acelea mici ale copiilor.#22. Doar tipul de băutură s-a schimbat.#23. Un moment atrăgător. 


#24. Talentul de-a lungul vremurilor. #25. Unii frați nu se schimbă niciodată. #26. Ei au fost răi înainte, acum e mai rău, și ii iubim la fel. #27. Nu la fel de confortabil ca și când era.#28. Comportament familial perfect.

 

#29. Privind ca niciodată.#30. Castronul încă se mai potrivește.

 

#31. Încă mai iubește să-și sărbătorească ziua de naștere așa.#32. Căscatul lui nu sa schimbat.

 

#33. Chiar a făcut-o cu asta.#34. Asta e o atitudine serioasă.#35. Perfect. 
 #36. Lucrul important este că nu au încetat niciodată să se distreze. #37. Căţărarea e incă un joc tare.                                        #38. Indiferent de vârstă, doar acolo v-a merge mâna.

Comentarii